Inici arrow Notícies arrow Darreres arrow Fil Directe 21 - Encara més proper
Fil Directe 21 - Encara més proper Correu

 

El Fil Directe “s’ha fet gran”. Acaba de sortir l’exemplar número 21 i això vol dir que la revista ja ha complert 11 anys de vida. El que va començar com un fulletó de quatre pàgines ha anat creixent fins aquest número, que estrena un format completament renovat i que ha ampliat la seva extensió a 20 pàgines.

El GAM ha iniciat una campanya per apropar-se a tota la gent del poble, i el nou format del Fil Directe vol formar part d’aquest projecte. De la mà del membre de la Junta, i estudiant de periodisme, Guillem Lluch, la nostra revista s’ha sotmès a una profunda remodelació per tal d’arribar d’una forma més directa a tothom.

No voldríem fer-nos pesats amb detalls tècnics d’aquesta “nova cara” que presenta la revista, ja que de ben segur, els anireu descobrint vosaltres mateixos. Simplement volem fer palès aquest esperit de renovació i adaptació als nous formats i tecnologies, que es veu complementat amb l’estrena d’una pàgina web pròpia , i l’opció que oferirem a tots els socis i sòcies de rebre el Fil Directe en format digital a través del correu electrònic.

Per aquest motiu, iniciarem un “porta a porta” perquè tothom que ho desitgi ens faciliti una adreça electrònica i tingui l’opció de rebre la revista en aquest format. Creiem que amb iniciatives com aquestes podem fer que el GAM sigui encara més proper.

La Junta Directiva

Fil Directe 21

 

 
< Anterior
 
 
www.000webhost.com