Entrada


Recuperar contrasenya?

Qui hi ha?

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/ssd5/103/8519103/public_html/includes/pathway.php on line 48 Warning: array_keys(): The first argument should be an array in /storage/ssd5/103/8519103/public_html/includes/pathway.php on line 63
Benvinguda/Benvingut a la web del GAM Correu

 

El GAM s’obre a les noves vies d’informació i ho fa a través de la creació d’una plana web. Aquest projecte està sent coordinat per membres de la Junta Directiva i pel Toni Hortal, professor de l'àrea de Tecnologia de l’IES de Terrassa.

A principis d’any es va fer la primera reunió a Terrassa per tractar el projecte. Albert Martí, Llorenç Vergés, Guillem Lluch i Oliver Vergés van representar la Junta Directiva del GAM, en la trobada amb en Toni Hortal, que va servir per acordar els continguts de la pàgina web.

A començaments de juny, es va produir una nova trobada per tal d’escollir-ne el disseny i concretar-ne els continguts a partir dels avenços realitzats pel Toni Hortal. Des d’ara ja es pot visitar.

La presentació de la pàgina s'ha fet el dia 11 d’agost, coincidint amb la Diada del grup. Des de la web es donaran a conèixer tant aspectes de la nostra entitat com de Montellà. Pensem, per tant, que aquest és un pas important, no tan sols per al GAM , sinó per a tot el poble i el municipi.

 
Segent >